Roergebakken postelein omelet

  • 250 g postelein
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ui
  • 3 eieren
  • zout & peper
  • 1 theelepel fijngeknipte basilicum
  • ± 60 gram chorizo in blokjes of 2 eetlepels geraspte oude Goudse kaas

Bereiden

  1. Was de postelein, laat hem uitlekken en snij de groente fijn.
  2. Verhit een wok of wijde braadpan.
  3. Voeg de olijfolie toe en fruit hierin de gepelde, fijn gesnipperde ui glazig.
  4. Voeg de postelein toe en roerbak 2 minuten.
  5. Klop intussen de eieren los met zout, peper en basilicum en eventueel de blokjes chorizo.
  6. Voeg het eimengsel al roerende toe aan de postelein.
  7. Zet het vuur laag.
  8. Blijf omscheppen tot het ei is gestold, maar nog glanst.
  9. Bestrooi de laatste minuut met de geraspte kaas.

Eet smakelijk!