Ga naar de inhoud
- 1 bosje raapsteel
- half bosje radijs
- 1 bosuitje
- 2 gedroogde tomaten
- 1 gekookt ei
- verse kruiden als peterselie of bieslook
- 3 eetl. olijfolie
- 1 eetl. citroensap of azijn
- 1 theel. honing
- peper en zout
Bereiden
- De worteltjes van de raapsteel snijden en het bosje wassen in een kom water. Goed uit laten lekken en grof snijden.
- Radijsjes wassen en in plakjes snijden.
- Worteltjes van de bosui verwijderen, wassen en in ringetjes snijden (wit en groen).
- Tomaatjes in stukjes snijden.
- Gekookt ei in stukjes of partjes snijden.
- Meng deze ingrediënten door de raapsteel.
- Maak een dressing van de olie, citroen of azijn, honing en peper en zout.
- Voeg de dressing toe aan de salade op je bord (salade die overblijft kun je zonder dressing nog een dag bewaren).
- Garneer de salade met fijngesneden verse kruiden of eetbare viooltjes.